Onze nieuwe opzet

12-02-2016 11:21

Zo al weer een tijdje off geweest, Maar was allemaal voor een goed doel.

Wij zijn natuurlijk erg druk bezig geweest met van alles en nog wat.

zo ten eerste hebben wij eindelijk ons doel behaalt wat wij graag wilde,

en hebben wij de grote opslag omgetovert tot een kledingbank.

Hier kunnen mensen inplaats van een kant en klaar kledingpakket nu zelf hun kledingpakket 

samenstellen.

Dit is natuurlijk veel leuker dan dat je op de smaak van iemand anders af moet gaan.

 

 

Zo zijn wij natuurlijk ook heel erg druk geweest met de sinterklaas actie en hebben wij 100 kindjes mogen verwelkomen in het bruishuis in restaurant geniet

Wat een heerlijke dag was dit en zo geslaag . De kinderen kregen per kind een grote sinterklaaszak mee met daarin een goodiebag heel veel speelgoed en natuurlijk lekkers.

dit alles gesponsort dooe de albert heijn op de drieslag, Lionsclub, casino suikerland, en speelgoed stoet maar ook door andere leden die gul mooi speelgoed brachten. 

 

Dan de kerst, in eerste instantie hadden wij zoiets iedereen doet al wat met kerst wat moeten wij nog doen? Nou daar kwam het wij hadden al wel ingezamelt voor de gezinnen die het gewoon echt echt nodig hadden en nooit een kerstpakket kregen.

Daar kwam de Arnhemse Uitdaging op ons pad en werden wij zo geweldig geholpen met kerstpakketten geleverd door Nederijn en tjee wat was het mooi en lekker spul allemaal.

Nu hadden wij weer zoiets grrrr er zijn al zoveel groepen op facebook dan gaan mensen dubbel krijgen dussss

wij langs scholen hebben jullie gezinnen die het kunnen gebruiken en jawel daar kwamen de aanvragen. hop pakketten bij de meiden in de auto s en ze reden van hot naar her.

Ook het wijkteam kwam met gezinnen dus hophop gas erop weer alles in de autoos en hop rijden maar .

Het was geweldiggggg

 

Oud en Nieuw 

zucht ja je bent vrijwillig en ja je bent hartstikke gek als je met deze dagen ook nog aan het werk gaat.

Maarrrrr ook deze dagen zijn er natuurlijk gezinnen mannen vrouwen kinderen die wat lekkers lusten en jawelll Dannielle kwam auto vol geladen

allemaal kerststollen appelflappen olie bollen om gek van te worden tjee we keken ons ogen uit.

Dus zo be it wij weer hop aan het werk iedereen uitgenodigt om al dat lekkers op te komen halen en wat waren de mensen blij dan pas realiseer je je dat er wel degelijk hulp nodig is , ja ook in ons rijk landje zie je armoede en dat gaf mij toch wel een brok in de keel.

En nu hoor zie ik je denken Armoede?? je hebt een dak boven je hoofd je hebt water gas en licht je hebt een voedsel/kledingbank .

Ja beste mensen ik weet het maar deze mensen komen hier nu eenmaal niet voor in aanmerking omdat zij net een paar euro meer hebben dan de wettelijk toegestane minimuminkomsten waarvoor je juist in aanmerking hiervoor komt.

 

Dus wat krijg je deze mensen hebben nergens recht op en stel je dan eens voor een gezin met twee kids houd het even koosjer nu he . heeft net teveel.maar komt de derde week al in de problemen zucht ja indd kids gaan zonder ontbijt naar school want papa en mama denken dat avond eten het belangrijkste is en der is immers niks meer. er kan geen kadootje af voor de feestdagen of verjaardagen ja nee dat hoeft toch niet . Tuurlijk moet dat ieder kind verheugt zich daarop. er kan niks lekker op tafel , hoor je zeggen wees blij met wat je hebt.

EN DAN ZEG IK HMMMM KIJK JIJ BENT DE PERSOON DIE HET WEL HEEFT EN DIT SOORT GEZINNEN NIET, DUS GEEF JIJ GUL????

Terug